Wandelschoenen Beheydt
Wandelschoenen Beheydt
2
Categorie A Schoenen Dit zijn lichte en soepele wandelschoenen. Perfect voor een wandeling in de bossen of langs het strand. Deze schoenen zijn dus geschikt voor ieder lichtglooiend terrein. Trek ze aan bij een dagwandeling of neem ze mee op een stedentrip. Categorie A/B Schoenen Een A/B schoen geeft je net wat meer steun, stevigheid en stabiliteit dan een A-schoen. Ga je op pad in heuvelachtig terrein of plan je een lange dagwandeling  dan is het verstandig te kiezen  voor een wandelschoen uit deze categorie
Categorie B Schoenen Dit is een wandelschoen die een stuk steviger en stijver is dan een wandelschoen uit de A-categorie. Neem je een zware rugak mee op een wandeling door bergachtig terrein, dan profiteer je van die steun die een B-schoen je biedt. Op helemaal vlak terrein presteert deze schoen minder.
Categorie B/C Schoenen Bergwandelschoen met een hoge schacht die goede steun aan de enkels geeft. De zool van de B/C categorie is vrij stijf en buigt alleen door op het breedste gedeelte van de schoen. Bovendien biedt de zool extra demping waardoor je minder snel oneffenheden van het terrein zult voelen.
Categorie C Schoenen Onder een categorie C schoen kun je je flexibele stijgijzers binden. Dat maakt deze schoenen geschikt voor een gletsjeroversteek en voor het lopen met zware bepakking. Deze schoenen hebben een stuggere  zool dan de schoenen uit de B/C-categorie, maar zijn nog licht buigzaam Categorie D Schoenen Dit zijn stijgijzer-vaste schoenen, geschikt voor extreme tochten en beklimmingen. De zool van de schoen is niet buigzaam, want je klikt je stijgijzer op de zool. Deze schoenen worden voornamelijk geadviseerd aan klimmers of aan deelnemers van een bergsportcursus
Wandelschoenen Beheydt
2. Categorie wandelschoenen Categorie A schoenen Dit zijn lichte en soepele wandelschoenen. Perfect voor een wandeling in de bossen of op het strand. Deze schoenen zijn dus geschikt voor ieder lichtglooiend terrein. Trek ze aan bij een dagwandeling of neem ze mee op een stedentrip. Categorie A/B schoenen Aan A/B schoen geeft je net wat meer steun, stevigheid en stabiliteit dan een A - schoen Ga je op pad in heuvelachtig terrein of plan je een lange dagwandeling dan is het verstandig te kiezen voor een wandelschoen uit deze categorie Categorie B schoenen Dit is een wandelschoen die een stuk steviger en stijver is dan een wandelschoen uit de A - categorie Neem je een zware rugzak mee op een wandeling door bergachtig terrein, dan profiteer je van die steun die een B - categorie biedt. Op helemaal vlak terrein presteert deze schoen minder Categorie B/C schoenen Bergwandelschoen met een hoge schacht die goede steun  aan de enkels geeft. De zool van de B/C schoen is vrij stijf en buigt alleen door op het breedste gedeelte van de schoen. Bovendien biedt de zool extra demping waardoor je minder rap de oneffen- heden van het terrein zult voelen. Categorie C schoenen Onder een categorie C schoen kan je flexibele stijg- ijzers binden. Dat maakt deze schoenen geschikt voor een gletsjeroversteek en voor het lopen met zware bepakking. Deze schoenen hebben een stuggere zool dan de schoenen uit de B/C categorie, maar ze zijn nog buigzaam. Categorie D schoenen Dit zijn stijgijzer-vaste schoenen voor extreme tochten en beklimmingen, want je klikt je stijgijzers op de zool. Deze schoenen xorden voornamelijk geadviseerd aan klimmers of aan deelnemers van een bergsportcursus.
Home